Новинка на ринку опалення - твердопаливні котли TATRAMET

Компанія TATRAMET виробляє якісні твердопаливні котли з різною потужністю. В асортименті цього виробника можливо знайти основні якісні показники котлів закладено у ефективному виробництві, яке засвоєно на європейських стандартах, завдяки чому на ринок поступають котли високої ефективності та потужності. Вся продукція цієї компанії сертифікована та відрізняється відмінною якістю. Наш інтернет-магазин «Сантехцентр» являється офіційним партнером  компанії  TATRAMET, та практикує дистрибьюторські відносини і все тому що ми впевненні в достойності та інтенсивному розвитку нашого незмінного партнера.

Твердопаливні котли ТАТРАМЕТ

Відносно асортименту, твердопаливних котлів Spartak від компанії TATRAMET, тут вони випускаються з можливістю ручного завантаження топлива. Потужність таких котлів, коливається від 12 до 43 Вт. Але кожна модель, як і повинно бути має свої особливості та характеристики. Схожість між моделями також є, вона полягає в корпусі який виготовляється із атестованого стального матеріалу у якого товщина може бути від 5 до 8 міліметрів, все залежить від того на скільки потужний котел. Крім цього, кожен із котлів має комфортний доступ до теплообмінника, а це дозволяє ефективніше проводити її чистку. Також вагомим показником потужності твердопаливних котлів є об’ємна камера згорання та вигідний люк.

Самими популярними котлами від компанії TATRAMET являються наступні традиційні моделі ряду Spartak Classic, Plus, Uni, які відрізняються один від одного і уже затребувані на ринку:

Твердопаливний котел СПАРТАК

  • SPARTAK Classik. Засипні твердопаливні котли з верхнім горінням. Для контролю подачі повітря застосовується регулятор тяги. Можуть працювати як в системах з примусовою циркуляцією теплоносія, так і гравітаційною. Основне паливо - кам'яне вугілля, але замінником може бути сухе дерево з вологістю Котел може працювати у зв'язці з іншим нагрівальним обладнанням, наприклад газовий або електричний котел, або з бойлером для приготування гарячої води. Діапазон потужностей - 12-43 кВт.

 

  • SPARTAK PLUS. Котли на твердому паливі серії SPARTAK Plus за конструкцією майже аналогічні серії SPARTAK Classik. Основна відмінність - примусова подача повітря в камеру згоряння. Для цього він оснащений надувним вентилятором і мікропроцесором. Таке рішення дозволяє більш гнучко регулювати температуру теплоносія, економити паливо. Єдиний недолік - залежність від електропостачання. Діапазон потужностей - 12-43 кВт.

 Твердопаливний котел Spartak Uni

  • SPARTAK UNI. Універсальні сталеві твердопаливні котли призначені для нагріву води через гравітаційні та насосні системи в центральному опаленні. Головним паливом для цієї моделі являється вугілля, також може бути деревина або брикети із торфу. Теплообмінник вироблений з сталі яка стійка до корозій, їх товщина складає 6 мм, це забезпечує надійний ритм роботи і тривалий термін експлуатації. Такий варіант котлів проектувався для максимально комфортної і простої експлуатації. Використання таких котлів разом з блоками управління фірми технологія дозволяє монтувати системи будь-якої складності і отримати тривалий час горіння котла.

Крім модельного ряду Spartak  компанія TATRAMET також нещодавно презентувала і другі модельні ряди промислових котлів.

Твердопаливний котел TATRAMAX

 

  • TATRAMAX. Твердопаливні котли TATRAMAX призначені для нагріву теплоносія в системах центрального опалення і рекомендуються для обігріву комунальних та промислових будівель, об'єктів громадського харчування, великих магазинів та супермаркетів і т. п. Можуть працювати в системах з примусовою і природною циркуляцією. Рекомендовані види палива - кам'яне вугілля 24/12, дерево з вологістю до 20%, паливні брикети. У незначних кількостях (20-40%) можна додавати низькоякісне тверде паливо - вугілля дрібних фракцій (штиб), відходи деревообробного виробництва, але при цьому потужність котла знизиться. Не рекомендується експлуатація котла на дуже низьких температурах (теплоносій менше 55 град. С), так як це веде до збільшення конденсації пара, підвищеного осадженню на стінках труб і камери згоряння смоли і сажі. Це знижує термін служби котла, веде до підвищеного зносу. Котли TATRAMAX укомплектовані регулятором ST 81zPID і двома надувними вентиляторами, що дозволяє утримувати температуру відхідних газів в потрібному діапазоні. Такий режим експлуатації є найекономічніший. Для підключення ГВП на задній стінці котла є 2 спеціальні муфти. Діапазон потужностей TATRAMAX - 50 - 150 кВт.

Твердопаливний котел TATRAPELL

 

  • TATRAPELL. Високоефективні твердопаливні котли. Мають дві камери згорання. Автоматична подача палива (пеллет). Завдяки їй котел являється більш "просунутими" і вимагає набагато менше людського втручання в порівнянні з традиційними твердопаливними котлами. Для підвищення комфорту обслуговування, зниження витрати палива TATRAMET пропонує оснащувати котли регулюють модулями, якими можна керувати навіть через інтернет.

Йдучи назустріч клієнтам, компанія ТЕТРАМЕТ може виготовляти опалювальні котли з необхідною потужністю. Замовити виготовлення твердопаливного котла ТЕТРАМЕТ певної потужності можна в інтернет-магазині «Сантехцентр»

Вибір за вами!