Все про сталеві радіатори(батареї) опалення Voogle&Noot

Сталеві радіатори Voogle&Noot дійсно можуть забезпечити найвище енергозбереження та тепловий комфорт, так як вони виробляються економними та екологічними. Завдяки інноваційній технології центрального підключення та найвищої енергоефективності, радіаторів від цього виробника, можливо забезпечити швидкий нагрів приміщення і тепловий комфорт.

Сталеві радіатори опалення Vogel&Noot

Розрахунок потужності та кількості радіаторів

Для того, щоб знати яку кількість радіаторів необхідно придбати, важливо, розрахувати  теплову потужність та кількість радіаторів. Є найпростіша формула розрахунку необхідної кількості секцій по площі. Але її можна застосовувати тільки при стандартній висоті стелі і з урахуванням поправочних коефіцієнтів.

В залежності від кліматичних умов необхідна потужність радіатора для обігріву 1 м2 коливається від 90 до 120 Вт, для визначення кількості секцій застосовується формула:

S х Q / P

  • S – площа приміщення.
  • Q – потужність на 1 м2 .
  • P – потужність однієї секції радіатора.

Слід завжди передбачати запас потужності, для цього кількість секцій береться на 15-20% більше, ніж необхідно за розрахунками, це дозволить радіаторам впоратися з обігрівом навіть при значному зниженні температури навколишнього середовища або тимчасовому зниженні температури теплоносія.

  Всі моделі зручні в підключенні, так як їх структура дозволяє проводити, як нижнє підключення, так і верхнє. Сталеві радіатори Vogel&Noot випускаються повністю готовими до монтажу, за допомогою допоміжних матеріалів, монтаж таких радіаторів проводиться легко, після послідовного з’єднання між собою вони готові для роботи та подальшої експлуатації. З’єднуванні роботи виробів полегшують спеціальні скоби, які приварені з тильного боку опалювального приладу. Також можуть бути виготовлені спеціальні опори для встановлення радіатора на підлогу, або кронштейни для монтажу на стіну. 

Відгуки

Поки немає жодного відгуку . Станьте першим
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.