Електричні конвектори Atlantic – чудовий спосіб обігріву приміщень

Електричні конвектори як альтернатива газового опалення

На перший погляд, опалення електроенергією значно програє газовим обігрівачам. Але ця точка зору суб’єктивна, тому що даний варіант обігріву є більш економним і здатним забезпечувати природню конвекцію теплого повітря по всій площині приміщення. Наприклад, електричні конвектори, котрі виготовляються за допомогою сучасних та високоточних технологій, виробляють достатню кількість теплоносіїв при економії електроенергії від 20%. При тому власники такого обладнання практично не відчувають будь-якого зниження якості обігріву.

Конвектори електричного типу використовують не тільки в індивідуальних житлових будинках, а й у виробничих та офісних приміщеннях. Це свідчить про те, що дана система опалення є прекрасною альтернативою обладнанню, котре використовує в якості теплоресурсу дороговартісний природний газ.

Модельний ряд конвекторів Atlantic

Конвектори Атлантік – це один з найкращих варіантів встановлення електричного опалення в приміщеннях. Серед модифікацій продукції від цього виробника присутнє обладнання, яке доступне практично для всіх категорій споживачів електроенергії.

Облаштовуючи житло чи будь-яке інше приміщення конвекційним обладнанням A, ви можете розраховувати на:

  • можливість настінного монтажу пристрою. Також виробником розроблено спеціальні ніжки-підставки, за допомогою яких конвектори встановлюються на підлогу;
  • високий клас захисту, який дозволяє підключати обладнання до мережі без заземлення;
  • 4-режимне програмування, котре забезпечує оптимальні умови перебування в приміщенні;
  • вбудований захист від перегрівання та блокування терморегуляторів;
  • наявність термостата. В залежності від моделі пристрою, датчики встановлюються автоматичного або механічного типу;
  • довгострокова гарантія від виробника.

Електричні конвектори Атлантік – це якісне, безпечне та комфортне опалювальне обладнання, яке є доступним по вартості. Пристрої від цього виробника здатні заощадити від 15 до 35 % електроенергії. Тому їх придбання вигідне для споживачів теплоресурсів.

Перейти до каталогу електричних конвекторів

Відгуки

Поки немає жодного відгуку . Станьте першим
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.