Електричні водонагрівачі від ATLANTIC

Сьогодні одним з найкращих виробників електричних водонагрівачів називають французького виробника ATLANTIC, так як про надійність і довговічність товарів які він випускає знає практично вся Україна. Цей виробник має великий перелік переваг над іншими, так як свою надійність він підтверджує тривалою п'ятирічною гарантією, яка розповсюджується на внутрішній бак водонагрівача. Для безпечного використання бойлерів, при складанні забезпечується захист від протікання. Якість збірки дуже висока, компанія дорожить своєю репутацією у споживачів.

ATLANTIC дуже популярний і затребуваний виробник, так як він співпрацює з багатьма компаніями які успішно реалізовують його водонагрівачі. Офіціальним дистрибутором цього виробника в Івано-Франківській області являється «Сантехцентр», у його асортименті в наявності завжди є самі затребувані моделі водонагрівачів від ATLANTIC.

  • ATLANTIC O'Pro;
  • ATLANTIC Steatite

Кожна із цих серій відрізняється між собою, потужністю так іншими показниками, детальніше дивіться дальше.

ATLANTIC O’Pro.

Ця серія електричних водонагрівачів вироблена з застосуванням антикорозійним та гігієнічним покриттям. Та системи, яка запобігає пошкодження емалі на внутрішніх стінках бойлерів. Електричні водонагрівачі виробляються в різних варіантах, у яких об’єм накопичувального бака може бути 30, 50 і 75 літри. Також водонагрівачі цієї серії, є дуже компактними, так як в діаметрі накопичувальний бак складає лише – 338 мм. Такі моделі надійно захищені від перегріву чи надлишкового тиску. Терморегуляція чи індикація роботи водонагрівача проводиться зовнішньо.

ATLANTIC Steatite.

Ця серія електричних водонагрівачів вироблена на основі передових технологій та рішень. Виробник гарантує довге використання за рахунок якісного обладнання, та деталей які безпосередньо і створили водонагрівачі серії Steatite.

В цій серії, випускаються нагрівачі з різним об’ємом накопичувального бака: 50, 80 і 100 літрів, при цьому потужність у них однакова 1500 ВТ. Завдяки керамічному тену, моделі цього ряду, здатні забезпечити доволі великий об’єм нагріву води за хвилину, завдяки швидкій реакції при включенні водонагрівача. Баки також екологічні та мають антикорозійне покриття.

Кожна із цих серій безумовно може стати лідером на ринку водонагріваючих  приладів, так як мають вагому кількість переваг, завдяки яким вони і в даний момент являються затребуваними в Україні та по за її межами. Такі водонагрівачі дійсно будуть працювати більше ніж десять років, так як вони в тому чи іншому випадку захищені від накипу, а це вже гарантує економію електроенергії.

Детальніше роздивиться моделі та придбати на вигідних умовах, можливо, в інтернет-магазині «Сантехцентр».

Перейти до каталогу електричних водонагрівачів

Відгуки

Поки немає жодного відгуку . Станьте першим
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.